fbpx

Scrie un comentariu

Un cititor TurdaNews ne-a transmis nemulțumirile sale cu privire la modul deplorabil în care arată strada pe care locuiește, Racului din zona Turda Nouă.

Carosabilul, dacă poate fi numit așa, arată ca după război, plin de gropi de toate formele și dimensiunile, iar când plouă acestea se transformă în adevărate lacuri, numai bune de folosit pentru „pescarii amatori”.

„Turda, oras european!!! Strada Racului, cartier Turda Noua! Multumim domnului primar, dupa 2 mandate "reusite". Mai sunt si altele: Cucului, Randunicii, Stefan Furtuna...!!!” scrie Emilian Ianc.

În 2016 se vor executa lucrări de modernizare și de reabilitare pe 24 de străzi din Turda, Racului nu figurează printre ele!

Sursele de finanțare ale acestor lucrări provin de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP), care a alocat peste 5,7 milioane de lei, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală și din bani repartizați în acest scop de Consiliul Județean Cluj, respectiv din sumele alocate pentru reparații străzi din bugetul Turzii, fonduri a căror valoare se ridică la 2,7 milioane de lei.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate