fbpx

Scrie un comentariu

La scrurt timp după ce municipalitatea turdeană a transmis un comunicat de presă cu privire la programul de asfaltare și modernizare străzi, nemulțumirile cetățenilor au început să curgă.

Una dintre ele face referire la strada Punții din Turda Nouă. Iată ce scrie Lucian Crișan: „ D- nule primar de ce nu ati inclus în contract sau proiect si str Puntii?? Sau nu stiti că există!! Probabil că nu vă interesează.!! Noi nu plătim taxe si impozite?? Spuneti să nu mai plătim taxele si impozitele si nu le ma plătim, această strada când plouă este dezastru, ati fost in vizită la noi când plouă să vedeți cum arată, când veniti de la serviciu. Ia opriti-va!! Că vă este in drum?? Dacă nu stiti atunci vă explic eu, prima intrare din Nicolae Iorga, după parculet imediat!!! Un umil contribuabil”.

În 2016 se vor executa lucrări de modernizare și de reabilitare pe 24 de străzi din Turda. Într-un comunicat al primăriei se precizează că sursele de finanțare ale acestor lucrări provin de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP), care a alocat peste 5,7 milioane de lei, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală și din bani repartizați în acest scop de Consiliul Județean Cluj, respectiv din sumele alocate pentru reparații străzi din bugetul Turzii, fonduri a căror valoare se ridică la 2,7 milioane de lei.

Din banii alocați de MDRAP se vor realiza lucrările de reabilitare sau de modernizare a străzilor Decebal, Cucului, Poiana, Florilor şi se vor finaliza lucrările în curs de execuție de pe celellate străzi prevăzute în contract: Războieni, Haţegului, Primăverii, Viorelelor, Izvor, G-ral Ion Taraş, Grădinilor, Mihai Eminescu.

Din sursele alocate de la bugetele Consiliului Judeţean Cluj, respectiv de la cel al Turzii se va executa reabilitarea străzii Alexandru Ioan Cuza, până la intersecţia cu strada Clujului, strada Petru Maior, până la puntea peste râul Arieş, strada Salinelor, de la intersecţia cu strada Avram Iancu până la intersecţia cu strada Tunel, strada Rândunicii și străzile de legătură cu DN1 – E60 (Spiru Haret, Ogorului, Ştefan Furtună), strada Petru Rareş (pentru asigurarea accesului maşinilor de tonaj greu la agenții economici din incinta fabricii Electroceramica). Totodată se vor finaliza lucrările de reabilitare a unor trotuare şi parcări din cartierul Oprişani, inclusiv parcarea din zona pieţei din Micro III, precum şi străzile Tribunu Corcheş, Sirenei, Nicolae Vlăduţiu și Mărului.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate