fbpx

Scrie un comentariu

Că ingeniozitatea românului, atunci când vine vorba să-și parcheze mașina, pare a fi fără limite, e un lucru deja știut. Însă, trebuie să recunoașteți că nu v-ați fi închipuit că poate exista un loc de parcare precum cel din imagine, surprins de un cititor al siteului nostru.

Șoferul unui AUDI și-a parcat azi mașina tocmai în zona în care accesul auto este interzis, înaintea intersecției arterei principale cu intrarea la Kaufland. Probabil o fi fost grăbit, însă locuri de parcare în zonă sunt, chiar parcarea de la Kaufland fiind la câțiva metri mai încolo. Dar, deh, cine-i ca el să-și parcheze mașina unde vrea el?!

”Așa se parchează mai nou în Turda! E un loc bun de parcare, nu?!”, ne-a scris cititorul nostru, în momentul în care ne-a transmis fotografia.

Este interesant, totuși, dacă Poliția va lua ceva măsuri, având în vedere că șoferul poate fi identificat foarte ușor.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate