fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Site-ul primăriei Câmpia Turzii este asaltat de reclamațiile și sesizările cetățenilor, privind proasta funcționare a unor instituții publice, iluminat, curățenia orașului sau asfaltarea străzilor.

Ultima sesizare vizează sănătatea publică și face referire la condițiile inumane și insalubre, după cum le numește Dolha Daniela, existente la policlinica din localitate. Coridoare fara căldură, insalubre, balustrade stricate, mobilier lipsă, miros de mucegai, sunt doar câteva din aspectele semnalate.

„Buna ziua! Sesizez conditiile insalubre si inumane din Policlinica orasului. D-le Hanga, batrânii bolnavi si neputinciosi se reazama de peretii reci ai cladirii fiindca nu au banci sau scaune de sezut.D-le Lojigan, copiii bolnavi si nevinovati se înghesuie pe un culoar fara caldura si miros de mucegai.D-le Pop, pe scari stricate si balustrade periculoase, fara lift, asa urca oamenii cu handicap, orbi si în scaune cu rotile.Tolerati risipa,construiti muzee,capele mortuare si ne îngropti viitorul!” scrie Dolha Daniela.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate