fbpx

Scrie un comentariu

Un cititor ne-a sesizat faptul că gunoaiele comunei Călărași nu ajung acolo unde ar trebui, respectiv la o rampă de gunoi, ci sunt depozitate și arse la marginea satului Călărași, cu complicitatea administrației locale.

”De aproximativ 5 luni, masinile care aduna gunoiul din comuna Calarasi si satele apartinand acesteia sunt descarcate, de catre oameni care beneficiaza de ajutor social de la primarie, la 200 metri de case, la poarta cimitirului reformat, unde li se da foc poluand aerul.

Toate acestea sunt facute sub coordonarea primarului comunei, Racolta Ioan. Gunoaiele trebuiau duse la o rampa autorizata, deoarece cetatenilor li se percepe taxa pentru acest lucru. Va rog sa faceti publica acesat informatie. Va trimit poze. Masinile de gunoi vin in fiecare joi si vineri dimineata, intre orele 8 si 10”, ne-a sesizat cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator