fbpx

Scrie un comentariu

De astăzi administrația locală a anunțat că se poate achita impozitul aferent anului 2016. De dimineață centrele de plată au fost luate cu asalt de turdeni, unii dintre aceștia mai mult curioși să vadă cu cât s-a mărit impozitul față de anul trecut.

Diferențe prea mari nu există însă, au apărut unele nemulțumiri privind informația incompletă furnizată populației, se pot achita doar impozitele pe imobile și mijloace de transport, nu și pe terenuri!

„Am fost să achit taxele la centrul din Turda Nouă. Acolo mi s-a spus că pot plăti numai pe casă și mașină, nu și pentru terenul extravilan pe care-l am. Pe teren abia pe final de lună pentru că se recalculează suprafețele, era corect să ni se spună de la început că mergeam și achitam tot odată, nu să umblăm de două ori pentru același lucru!” explică un cititor al publicației noastre.

Urmare a modificărilor survenite prin incidenţa legii nr. 358/2015 privind aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.50/2015 din data de 31.12.2015, în ceea ce priveşte modificarea şi completarea Codului Fiscal şi a Codului de Procedură Fiscală, aducem la cunoştinţa contribuabililor turdeni de faptul că IMPOZITELE AFERENTE ANULUI 2016 VOR PUTEA FI ACHITATE ÎNCEPÂND CU DATA DE 11.01.2016, suna anunțul municipalității, fără precizarea că se achită doar impozitul pe case și mașini. 

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate