fbpx

Scrie un comentariu

O bună parte din străzile laterale din Turda Nouă s-au transformat peste noapte în patinoar. Cetățenii reclamă desăpezirea deficitară și lipsa materialului antiderapant.  

Strada Vasile Goldiș, care duce spre cimitirul din zonă a fost mai mult „răcâită” de lama utilajelor de deszăpezire, antiderapant nici urmă susțin locuitorii zonei.

„Nu se poate așa ceva, la fel s-a întâmplat și anul trecut, strazile Decebal, Vasile Goldiș, parțial Cuza Vodă au fost deszăpezite superficial. A.I.Cuza numai până la intersecția cu strada Tunel, că duce la Salina Turda, mai încolo spre târg nici urmă de utilaje. Acum alunecă, am derapat și cu mașina, e strat de gheață format sub zăpadă! Unde este antiderapantul pe care se laudă că-l au în stoc?„ întreabă nemulțumit un cetățean de pe Vasile Goldiș.

La Cluj firmele de deszăpezire au fost amendate!

Poliţiştii au amendat firmele care se ocupă cu deszăpezirea din Cluj pentru proasta gestionare a situaţiei. Ieri seara, oraşul a devenit practic un imens patinoar, după ce firmele care sunt plătite să cureţe drumurile de zăpadă au întârziat scoaterea utilajelor pe drumuri. 

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator