fbpx
Scrie un comentariu

Semaforul de la intersecția de pe Calea Victoriei din Turda, cu intrare spre Penny Market și strada Cânepiști este un real pericol pentru șoferi, ne-a sesizat un cititor, care spune că există culoarea verde pentru automobiliști, ale căror trasee se intersectează!

”Vreau sa va atrag atentia si sa va rog sa sesizati pe cei ce se ocupa de siguranta circulatiei din municipiul Turda, ca cele doua semafoare: respectiv la iesire din supermarketul Penny Market si intersectia Calea Victoriei-Strada Canepistilor au culoare verde concomitent, din cauza carora era sa fac accident. Este un lucru imposibil, cei care ies din parcarea Penny Market catre Micro 3 se intersecteaza cu cei ce o iau catre strada Canepistilor, dinspre Micro 3. Legal ar fi ca unul sau amandoua semoafoare sa aiba culoare verde intermitenta, ceea ce obliga soferii la respectarea prioritatii de dreapta. Acest lucru nu exista.”, ne-a sesizat cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator