fbpx

Scrie un comentariu

Un cititor al publicației noastre ne-a transmis opinia sa cu privire la comercializarea ilegală a petardelor și artificiilor în piața centrală din Turda, vânzătorii ambulanți fac acest lucru fără teama că autoritățile îi vor sancționa conform legii.

Potrivit legislației în vigoare, este interzisă deţinerea, utilizarea şi vânzarea către publicul larg a articolelor pirotehnice de divertisment din categoriile 2, 3 şi 4, a articolelor pirotehnice de scenă (T1 şi T2) şi a altor articole pirotehnice din categoria P2, din motive de ordine şi siguranţă publică, securitate şi pentru protecţia mediului.

Persoanele fizice sau juridice autorizate pot folosi articolele pirotehnice de divertisment numai cu luarea măsurilor de protejare a persoanelor, bunurilor materiale, animalelor şi a mediului.

„Petardele sunt la ofertă cu țigările de contrabandă, toată lumea știe, sunt aceeași oameni care pur și simplu te agasează când mergi la cumpărături în piața centrală și nimeni nu face nimic, a devenit o afacere de familie, de la cel mai mic până la cel mai mare, toți vând de la șosete la țigări fără timbru și mai nou că tot e de sezon, petarde. Pe aștia cine-i controlează, ce autorizații dețin, ce taxe plătesc?.... Cred că întrebările sunt retorice!” recunoaște persoana care ne-a transmis sesizarea.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator