m install
petlinii
nello construct

Știrea Cititorului: Echipa ”9 ne pasă” dă tonul unei alimentații sănătoase!

floris

Un grup de elevi din Câmpia Turzii au înființat echipa ”9 ne pasă”, prin intermediul căruia vor să afle cât de sănătos se hrănesc locuitorii din zona Turda – Câmpia Turzii, cu scopul de a se corecta eventualele greșeli în alimentație.

”Ma numesc Vlassa Alexandra si sunt eleva in clasa a 11-a c la Liceul Teoretic „Pavel Dan” Campia Turzii. Va scriu acest mesaj in numele echipei ” 9 ne pasa”. Impreuna cu 5 colege de clasa, la propunerea doamnei profesoare, am creat un proiect prin care dorim sa aflam cat de sanatos se hranesc locuitorii oraselor Campia Turzii si Turda si sa corectam greselile alimentare intalnite frecvent. In acest scopam am realizat mai multe chestionare care se gasesc pe site-ul nostru si o pagina de facebook prin care sa-l promovam. Am vrea sa va rugam sa postati link-ul paginii pe pagina dumneavoastra si sa scrieti cateva randuri prin care sa indemnati oamenii sa se implice in proiectul nostru chiar daca numai cu un like, deoarece astfel vor putea urmari activitatile in care suntem implicate si progresul pe care il avem in promovarea unui stil de viata sanatos. Acesta este link-ul paginii noastre:

https://www.facebook.com/9-ne-pasa-462306350639585/?ref=aymt_homepage_panel, ne-a scris eleva din Câmpia Turzii.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: