fbpx

Scrie un comentariu

Metoda Accidentul, prin care ești sunat și ești pus să mergi de urgență cu o sumă mare de bani, pentru că cineva apropiat a avut un accident, funcționează în continuare, inclusiv la Turda! Un cititor ne-a atras atenția că azi a fost o încercare de acest gen, prin care să fie păcălit.

”Am primit un telefon anonim, din partea unor indivizi, în timp ce eram la restaurant la serviciu, și îmi spunea că e de la Poliție și că e cu un avocat și cu vărul meu. Mi-a zis că vărul meu a avut un accident și a omorât un copil și mi-a spus că trebuie să mă duc de urgență la ei, cu o sumă mai mare de bani pe care s-o iau din restaurant, până când vărul meu își rezolvă problemele”, ne-a declarat cititorul nostru, care ne-a rugat să avertizăm persoanele asupra acestei metode de păcăleală, prin care victima rămâne fără bani.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator