fbpx

Scrie un comentariu

O persoană din cartierul Poiana ne-a trimis o sesizare la redacție, spunându-ne că trebuie făcut ceva pentru controlul și limitarea vitezei pe porțiunea străzii Câmpiei, de la intrarea spre stadionul din Turda spre Câmpia Turzii, pentru că frecvent ”noaptea derapează mașinile și sar în garduri, în stâlpi sau copaci”. Ca exemplu, ne-a trimis și fotografia cu un accident petrecut joi spre vineri noaptea.

”Va rog sa ne ajutati, cui sa ne adresam, Primariei, Politiei, aici trebuie limitare de 30 si stat cu radarul zilnic. Joi spre vineri noaptea s-a intamplat si chiar daca avea 100 km la ora si tot nu putea sa rupa-n doua copacul. Ar fi indicat sa stea mai des radarul”, ne-a transmis cititoarea noastră.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator