fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

Un cititor care locuiește în zona cartierului Șarât din municipiul Câmpia Turzii ne semnalează, contrariat, că deși s-a anunțat pe o rețea de socializare, din partea unui oficial al administrației locale (administrator public Petre Pop), faptul că trecerea peste calea ferată a devenit ”practicabilă” din data de 30 octombrie 2015, în prima zi a lunii noiembrie accesul era tot... interzis!

”Vă scriu pentru că am citit pe Facebook că s-a dat drumul circulației peste pasajul care asigură traversarea peste calea ferată, dinspre cartierul Șarât înspre centrul municipiului Câmpia Turzii, încă din 30 octombrie 2015, în realitate lucrurile nu stau așa, pentru că este interzis accesul peste acel pasaj. Știu că în anunțul lor oficial spuneau că lucraerea e gata la sfârșitul lunii octombrie. Să înțeleg că nu e gata? Și dacă nu e gata, de ce au anunțat că e gata și că pasajul e ”practicabil”, punând poze din care se deducea asta? Nu vreau să critic pe nimeni și e foarte bine că s-a făcut acest pasaj, dar nici n-aș vrea ca alții să pățească ca mine și să descopere, la fața locului, că accesul este interzis! Vă trimit o fotografie făcută azi, ca să nu fie discuții”, ne-a scris cititorul.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator