fbpx

Scrie un comentariu

Un cititor din Micro 3 ne-a sesizat faptul că există niște tomberoane pentru gunoi, portocalii, care se atașează pe stâlpi, care nu au fost golite de două săptămâni!

”Mă numesc Lazăr Constantin și vreau să vă spun de de două săptămâni, în zona străzii Lianelor 4, există două tomberoane pentru gunoi, din acelea atașate de stâlp, care nu au mai fost golite, iar gunoiul dă pe dinafară. Am sunat și la Primărie, mi-au spus că se rezolvă, dar nu s-a rezolvat nimic”, ne-a transmis cititorul, indignat.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate