fbpx

Icon Scrie un comentariu

Masina Politie

O cititoare a siteului nostru ne-a transmis o fotografie, realizată în această dimineață în parcarea de la Penny Market (Turda, Micro 1), unde a surprins o mașină a Poliției parcată exact pe locul destinat persoanelor cu handicap. Ce părere aveți?

”După cum se vede și în poză, nu se pune problema că nu aveau unde parca și grăbiți, fiind în misiune urgentă de cumpărături, au fost nevoiți să-și pună mașina pe locul destinat handicapaților. Oricum, erau multe alte locuri libere, nu numai cel de lângă ei. De aceea nu înțeleg motivația acestor polițiști. Ei au voie să încalce semnificația indicatoarelor? Sau nu cunosc ce înseamnă acest indicator? Sau știu ce înseamnă și tocmai de aia, au ales să-și ocupe locul special destinat lor? Dincolo de situația hazlie, eu cred că și ei ar trebui să fie un exemplu de respectare a legilor. Nu mi se pare normal să-și parcheze mașina pe locul destinat handicapaților!”, ne-a transmis cititoarea noastră.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator