fbpx

Scrie un comentariu

Apel disperat al unei persoane din cartierul Poiana, de pe strada Câmpiei, care a sesizat faptul că în urma acțiunii de schimbare a contoarelor de la CAA s-a produs inundarea unor cămine sau a subsolurilor unor locuințe.

”În urma schimbării ceasurilor de apă, curți ale unor familii de pe strada Câmpiei sunt inundate! N-a fost verificată corectitudinea montării contoarelor, au fost făcute sesizări de dimineață (la montaj) și după masa, în momentul în care s-a pornit apa, în jurul orei 17.00. Echipa de intervenție nu a ajuns nici în acest moment și e ora 19.20.

Poate se sesizează cineva!

Nouă ne-a ajuns apa în beci. Dacă presa nu ne ajută, aici murim înecați! Ce să ma zic de plată, sper că nu ne înfundă cu milioane pe factură!”, este apelul cititoarei noastre.

Problema a apărut la imobilele de pe strada Câmpiei, de la numerele 17B, 17C, 19, 19A.

UPDATE: A fost trimis la intervenție un om pe o bicicletă. ”În loc să închidă apa, o lasă așa. Sper să nu curgă nbanii mei prin curte!”, ne-a transmis persoana.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate