fbpx

Icon Scrie un comentariu

Claus Parc

Astăzi, din cauza caniculei, o persoană a leșinat în Parcul Teilor, fiind nevoie de intervenția celor de la Ambulanță, pentru resuscitarea sa, ne-a comunicat Claudiu Trif.

Astăzi este a treia zi de Cod Galben din cauza caniculei, iar conform unei informări a Administrației Naționale de Meteorologie, avertismentul de caniculă este valabil și pentru ziua de mâine.

Primăria Turda a transmis, la rândul ei, o atenționare pentru cetățenii urbei, având în vedere perioada caniculară pe care o traversăm.

”Recomăndăm locuitorilor Municipiului Turda să evite deplasarea între orele 11.00 – 16.00 ale zilei.

Dacă totuşi problemele zilnice nu fac posibilă această recomandare, vă reamintim că în baza protocolului nr. 3359 / 1329 / 18.06.2013 încheiat la nivel interinstituţional între Direcţia de Sănătate Publică Cluj şi Colegiul Farmaciştilor din România - Filiala Cluj,  Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Turda a organizat puncte de prim ajutor în toate farmaciile din Municipiul Turda pentru zilele în care Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare de COD GALBEN de caniculă.”, se precizează pe siteul instituției.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator