fbpx

Icon Scrie un comentariu

Baloti 01

În urmă cu câteva momente, un TIR care transporta cilindri (baloți) din vegetație uscată a ”pierdut” pe drum câteva bucăți, în zona de acces pe autostradă, la ieșirea din Turda!

Incidentul se putea transforma într-o adevărată catastrofă, dacă cilindrii respectivi ar fi căzut pe o mașină sau ar fi generat reacții de evitare ale șoferilor, urmate de tamponări, pe o porțiune de drum care este destul de îngustă și fără posibilitatea de a ieși cu mașina în exteriorul benzii de circulație.

Din fericire, în urma acestui incident nu au rezultat accidente, datorită vigilenței șoferilor, care au evitat cu noroc obstacolele apărute în cale.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

Baloti 02

Baloti 03

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator