fbpx

Icon Scrie un comentariu

Praf

Dacă tot se va îmbogăți visteria Turzii cu cei 3 milioane de euro primiți la rectificarea bugetară, locuitorii orașului cer printre altele ca banii să fie investiți în infrastructură și curățenia orașului.

Spre exemplu, Angela Sicoe, o cititoare a publicației noastre reclamă praful infernal din cartierul Primăverii, un real periocol de îmbolnăvire pentru cei care își au domiciliul în zonă!

„Sper ca acum cand avem bani, privirile celor care au datoria ca vegheze la confortul cetatenilor din Turda, sa se aplece si asupra problemelor avute de locuitorii cartierului Primaverii, care peste putin timp isi vor muta domiciliile intr-un spital de TBC din cauza nepasarii celor care sunt obligati prin natura scaunelor pe care le ocupa in cardul administratiei locale, sa ne asigure macar un minim confort! Pe strazile din cartierul Primaverii a fost imprastiat o piatra de calcar, care de 3 ani s-a macinat si acum praful rezultat ne pune sanatatea in pericol! In numele tuturor locuitorilor acestui cartier, in care taxele impozitare sunt biruri grele, parca am locui la New York, va cerem impetuos sa interveniti cu solutionarea acestei grave probleme!” susține turdeanca.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator