fbpx
Icon Scrie un comentariu

Vasile Stiopei 2

De la lansarea campaniei inițiate de Primăria Turda „Propune oameni de valoare!” nominalizările pentru diverse personalități ale orașului nostru sunt tot mai numeroase.

Nici cititorii TurdaNews nu se lasă mai prejos, recent a fost nominalizat preotul Vasile Știopei ca om de valoare al orașului.

„Propunere pentru Oameni de onoare ai Turzii: preotul Vasile Știopei, care a facut și încă face multe pentru oamenii din Turda și nu numai. A construit biserici, case pentru sinistrați, etc. Acest preot merită cu adevărat să fie cunoscut ca "Om de valoare al Turzii" transmite un cititor pe pagina de facebook a publicației noastre.

Campania îşi propune să răsplătească cetăţenii turdeni care s-au remarcat prin activităţi deosebite dar şi pe cei care prin acţiunile întreprinse au reuşit să obţină rezultate demne de atenţia publică.

Dacă şi tu cunoşti o asemenea persoană, fie că îţi este rudă, vecin, prieten sau ai dezvoltat o relaţie profesională cu aceasta, scrie-ne pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. propunerea ta pentru “oamenii de valoare” ai Turzii şi ataşează câteva imagini reprezentative cu persoana în cauză, în acest mod îi vei aduce un semn de recunoştinţă prin gestul tău.

Nu ezita să răsplăteşti comportamentul care merită atenţia noastră şi care poate schimba atitudinea cetăţenilor turdeni.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator