fbpx

cristian lungu pmp

Banner NEMEȘ 29iulie

118726071 10164449994960727 6019019368562400079 n

Scrie un comentariu

De la lansarea campaniei inițiate de Primăria Turda „Propune oameni de valoare!” nominalizările pentru diverse personalități ale orașului nostru sunt tot mai numeroase.

Nici cititorii TurdaNews nu se lasă mai prejos, recent a fost nominalizat preotul Vasile Știopei ca om de valoare al orașului.

„Propunere pentru Oameni de onoare ai Turzii: preotul Vasile Știopei, care a facut și încă face multe pentru oamenii din Turda și nu numai. A construit biserici, case pentru sinistrați, etc. Acest preot merită cu adevărat să fie cunoscut ca "Om de valoare al Turzii" transmite un cititor pe pagina de facebook a publicației noastre.

Campania îşi propune să răsplătească cetăţenii turdeni care s-au remarcat prin activităţi deosebite dar şi pe cei care prin acţiunile întreprinse au reuşit să obţină rezultate demne de atenţia publică.

Dacă şi tu cunoşti o asemenea persoană, fie că îţi este rudă, vecin, prieten sau ai dezvoltat o relaţie profesională cu aceasta, scrie-ne pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. propunerea ta pentru “oamenii de valoare” ai Turzii şi ataşează câteva imagini reprezentative cu persoana în cauză, în acest mod îi vei aduce un semn de recunoştinţă prin gestul tău.

Nu ezita să răsplăteşti comportamentul care merită atenţia noastră şi care poate schimba atitudinea cetăţenilor turdeni.

banner PSD Campia Turzii

Banner Tureni

Banner Ceanu Mare

Banner Sandulesti

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate