fbpx

Scrie un comentariu

Un cititor ne-a transmis pe adresa redacției o înregistrare video, pentru a reda situația inacceptabilă dintr-o zonă turistică mult vizitată și apreciată: Cheile Turzii.

 

”Am fost duminică în Cheile Turzii. Am rămas profund dezolată, în moentul în care am vrut să mă duc la WC-ul public, situat în apropierea cabanei din Cheile Turzii. Ceea ce mi-a dat ochilor să văd este peste putința mea de înțelegere. UN WC defect, nefuncțional, nengrijit... Asta este imaginea care, ne place sau nu ne place, o asociem acestui obiectiv turistic care atrage mulți turiști, inclusiv din străinătate. Chiar nu se poate face nimic?! Nu putem să valorificăm această minute a naturii, pentru a o transforma într-un loc prietenos, vizitabil, cu condiții decedente pentru turiști? Nu mai vorbesc de drumul de acces prin satul Cheia, care este dezastru”, ne-a scris cititoarea noastră.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate