fbpx

Scrie un comentariu

Bazinul gonflabil, plin cu apă, în care se distrau copiii în zona de distracție din spatele scenei unde avea loc concertul trupei Talisman, a fost tăiat/spart, iar apa a curs pe zona pietonală și pe stradă, udând mai multe persoane care se aflau în zonă în acel moment, ne-a informat o cititoare a site-ului nostru.

”Ne-am udat toți pe picioare. Din câte am înțeles, cineva le-ar fi tăiat bazinul gonflabil. Așa s-a întâmplat și la topoganul gonflabil. Polițiștii au venit la fața locului, însă nu au putut identifica cine a creat aceste probleme. Cred că ar trebui mai multă atenție la astfel de evenimente, pentru că sunt mulți copii de etnie romă, care sunt mai inconștienți, iar datorită unor gesturi de acest gen ne putem face de rușine.”, ne-a transmis cititoarea noastră.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate