fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

Un cititor care locuiește în Turda, pe strada Negru Vodă, ne-a sesizat faptul că s-au făcut unele ”reabilitări” la stradă, însă lucrările au dus la imposibilitatea circulației cu autoturismele.

”Va aduc la cunostinta pe aceasta cale despre "reabilitarile" strazilor pe care le face Primaria Turda. Este vorba de strada Negru Voda si bineinteles si de strazile adiacente. Dupa "reabilitarea" facuta de primarie, drumurile devin impracticabile cu autoturismele. Din pacate aceasta situatie dureaza de vreo 3-4 ani, desi s-au depus numeroase reclamatii si sesizari la sediul primariei. Mai grav este ca in urma acestor lucrari hidrantul de pe strada a fost astupat in totalitate, devenind inutilizabil. Traim cu speranta ca n-o sa avem parte de un incendiu de proportii. Sper ca prin intermediul dumneavoastra sa rezolvam aceasta situatie.”, ne-a scris Sebastian Șagău.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate