fbpx

Icon Scrie un comentariu

Cai Centru

Doi cai se plimbau azi de dimineață, nestingheriți, pe artera principală care străbate municipiul Turda și care are rang de drum european. Cei doi cai se deplasau dinspre zona primăriei spre centrul pietonal, pe șoseaua unde, în mod normal, circulă autoturismele.

Un cititor al siteului TurdaNews, căruia îi mulțumim pentru promptitudidea sa, a fost pe fază și a surprins acest moment inedit, transmițându-ne câteva fotografii care înfățișau caii plimbându-se nestingheir pe artera din centrul Turzii.

Deocamdată, nu se știe cum a fost posibil ca acei cai să ajungă pe artera principală și să pună în pericol siguranța mașinilor care treceau prin centrul Turzii, dar nici ce măsuri s-au luat împotriva proprietarului. Nu este prima dată când este semnalată o astfel de situație, în care caii se plimbă liberi pe artere de circulație auto, însă este pentru prima dată când un astfel de incident este semnalat chiar în zona centrală a orașului.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator