fbpx

Icon Scrie un comentariu

Lut 01

O cititoare din cartierul Lut din Câmpia Turzii ne sesizează faptul că acest cartier este tratat cu superficialitate de administrația locală, neglijându-se multitudinea de sesizări și de probleme care sunt semnalate, inclusiv prin intermediul siteului instituției.

”Oferim imagini care reflecta problemele sesizate pe site-ul administratiei locale din Câmpia Turzii cu privire la modul defectuos si iresponsabil în care s-a executat o lucrare de asfaltare pe strada Ialomitei, cartierul Lut, din Câmpia Turzii, în urma cu o saptamâna. Cum spuneam în sesizare, situatia este dezastruoasa si similara în multe locuri din cartierul Lut si constituie o infractiune care se pedepseste în Codul penal fiindca ne pune viata în pericol si ne cauzeaza daune materiale semnificative, daca ne gândim ca suntem obligati sa trecem cu masinile zilnic în aceste conditii.

Lut 02

Si pentru ca, în cartierul Lut, nu se matura strazile de aproape o luna de zile, iar tonele de gunoaie de pe malul Ariesului cresc în continuare si ne expun epidemiilor, chiar si dupa repetatele sesizari trimise de DSPCluj, se comite un alt abuz de serviciu.

Nu am obosit sa sesizam aceste situatii, dar anuntam administratia locala ca vom schimba registrul si ne vom adresa instantei de judecata. Situatia din cartierul Lut este anormala si inumana. Asteptam vizitatori care sa confirme cele descrise de noi. Curând vom avea si straini din alte tari sau concetateni din diaspora. Rusinea si umilinta o vom împarti cu administratia locala unde ne platim lunar taxele pentru paza si protectie, salubritate, domeniu public, iluminat public, etc. Vom arata cu degetul  spre cei care se fac raspunzatori de perpetuarea acestei situatii degradante în cartierul Lut de la an la an.”, spune D.D.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

Lut 03

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator