fbpx

Icon Scrie un comentariu

Blocaj Pod

Un turdean a postat azi, pe Facebook, fotografii care prezentau un blocaj rutier, din cauza lucrărilor la podul de lângă sensul giratoriu, lucrări care au fost anunțate că se vor finaliza până la jumătatea lunii, dar tot nu s-au încheiat!

”22.06.2015, ora 10.00. Blocaj (rutier si mental) infernal la pod, coada se întinde pana aproape de garnizoana pompieri. Nu-i prima data si nici ultima. Masinile înaintează milimetric ca și lucrările la renumitul deja pod. Traiască Turda dodoloață si al ei primar cu mustață!”, a scris Eduard Anghel pe Facebook.

Reprezentanții administrației locale nu au mai venit cu precizări oficiale, iar firma constructoare se ”scuză” că încă nu a încheiat lucrările de consolidare a podului, datorită unor lucrări ”neprevăzute”.

UPDATE: Conform unui alt cititor, blocajul s-a produs pentru că a existat și un ”mic accident”.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator