fbpx

 
 
Scrie un comentariu

În cursul zilei de ieri, asupra municipiului Turda s-a abătut o furtună cu grindină, care a produs distrugeri însemnate, având urmări precum copaci rupți, alei de blocuri sub orice critică, străzi înfundate de apă sau parcări ”inundate” la blocuri.

Cititorii noștri, foarte prompți ca întotdeauna, ne-au transmis fotografii și imagini video cu ceea ce s-a întâmplat în timpul potopului de grindină care s-a abătut asupra Turzii, dar și cu efectele sale.

O cititoare de pe strada Zisarilor din Turda ne-a spus că a plouat cu intensitate timp de 30 de minute, iar un fulger a rupt un copac. În câteva minute, de la începerea ploii, strada era inundată de apă!

O altă sesizare a venit de pe strada Locomotivei, unde o cititoare ne-a transmis că de fiecare dată când plouă, strada este inundată, nefiind canalizare.

Altă sesizare a venit din zona Micro III, mai precis de pe strada Lotus nr. 50, unde parcarea de reședință s-a transformat într-un adevărat lac!

Alți cititori au transmis fotografii cu bucățile de grindină căzute sau cu cultura din curte, distrusă de urgie.

 

TurdaNews a realizat un colaj video cu înregistrările realizate de unii turdeni, care au surprins atât momentul urgiei, cât și dezastrul lăsat de ea. Impresionant este, în înregistrarea video, dezastrul de pe o alee din zona centrală a municipiului (str. 1 decembrie 1918 nr. 3), dar și din zona Micro I, unde s-a format un adevărat ”lac”, în urma ploilor căzute și a înfundării canalizării!

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate