fbpx

Icon Scrie un comentariu

Groapa Semnalizata 01

O persoană din Câmpia Turzii ne-a trimis două poze, în care ne sesizează o gaură apărută în asfalt, pe strada Aviatorilor, iar cei de la SC Domeniul Public Câmpia Turzii au luat ”măsurile” de rigoare, semnalizând-o corespunzător!

”Groapa aceasta se afla pe strada Aviatorilor in apropierea  intersectiei cu strada Republicii. Cam in prima saptamana nici semnul nu era pus si multe masini dadeau in groapa, bine ca platim taxe pentru masini si drumurile sunt penibile.

Cand au aflat de groapa cei de la drumuri mai bine au pus un semn, decat sa repare drumul ca este mai usor.”, ne-a scris persoana din Câmpia Turzii.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

Groapa Semnalizata 02

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator