fbpx

Icon Scrie un comentariu

Tir 01

Un cititor care locuiește în Ceanu Mare ne-a trimis mai multe fotografii, în care ne arată cum stau parcate TIR-urile la fabrica de cărămidă din Bolduț (de fapt, de lângă Bolduț), fără să existe o parcare amenajată în acest sens, iar din acest motiv se îngreunează circulația, fiind posibile accidente.

”Indraznesc sa va scriu in speranta ca dvs, in urma unui articol scris in mass media, veti schimba ceva. Locuiesc in comuna Ceanu Mare si bat drumul spre Turda des, iar la fabrica de caramida din Boldut mereu sunt tiruri parcate pe partea carosabila, din cauza faptului ca fabrica nu are parcare, iar noi soferii nu putem circula in conditii normale.

Iar cand ploua si uilajele de la fabrica si tirurile ies din fabrica, pe drum lasa numai noi, poti face oricand accident din cauza lor. O firma mare dar iresponsabila. Sper sa puteti face un articol prin care se sa ia masuri. Va multumesc anicipat”, ne-a scris cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

Tir 02

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator