fbpx

Icon Scrie un comentariu

Ct Femeie Galeata

Situația de tot râsul azi la Câmpia Turzii, imediat după ploaie, când o femeie a fost nevoită să meargă cu găleata, pentru a lua apa, care a inundat aleea blocului în care locuia, după lucrările executate de SC Domeniul Public Câmpia Turzii la aleea de lângă intrarea spre bloc.

Practic, odată cu lucrările de asfaltare efectuate, angajații SC DP CT au blocat orice posibilitate de scurgere a apei rezultată în urma precipitațiilor, iar locatarii blocului sunt nevoiți să meargă cu găleata, la fiecare ploaie, pentru a lua apa care le inundă aleea, să poată circula fără să mai fie nevoiți să se doteze cu cizme.

”A plouat, a ieșit soarele și femeia în vârstă cu găleata să remedieze problemele lăsate în urmă de către incompetenţi. Păsări cântă. Ce frumos... Atât de frumos, încât merită distribuit.”, a scris persoana care a distribuit pe Facebook videoul, care are șansa să devină unul viral.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

 
Femeia în vârstă cu găleata

A plouat, a ieșit soarele și femeia în vârstă cu găleata să remedieze problemele lăsate în urmă de către incompetenţi. Păsări cântă. Ce frumos...Atât de frumos, încât merită distribuit.

Posted by Eu Robi on 26 Mai 2015

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator