fbpx

Icon Scrie un comentariu

Parcare

Șoferii care utilizează parcarea de domiciliu de pe strada Lotus nr. 40 sunt nevoiți să aibă ”cizmele la purtător”, în cazul în care au ghinionul să fie precipitații, din cauza faptului că parcarea se ”inundă”, iar accesul la mașini se face prin apă!

Un turdean ne-a trimis azi o fotografie, indignat că trebuie să treacă prin apă pentru a ajunge la mașina parcată.

”Vă trimit poza, să vedeți cum stă apa în parcare, la ceva timp după ce s-a oprit ploaia. Pe timp de ploaie e un adevărat lac, iar noi trebuie să mergem prin apă, pentru a ajunge la parcarea pentru care plătim 125 de lei. Nu e normal! Au făcut parcarea într--o sâmbătă, înainte de alegeri, și cred că nu i-au prevăzut o înclinație sau o posibilitate de scurgere, pentru că în zonă există canal de scurgere, dar apa nu merge din parcare. Vă mjulțumesc și vă rog să sesizați, poate se face ceva. Nu cred că e mare lucru de făcut, dar văd că de atâta timp nu a mai remediat nimeni problema”, a spus turdeanul.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator