fbpx

Icon Scrie un comentariu

Parc Cosmelie

Un turdean și-a manifestat indignarea față de faptul că, pe malul Arieșului, în zona Parcului Central, lângă podul de fier care traversează râul Arieș, în zona Electroceramica, există o construcție locuită de trei familii de țigani, care nu și-ar avea locul acolo, pentru că ”nu dă bine”.

”Lângă puntea care trece Arieșul, de pe malul cu Electroceramica, spre Parcul Central, există o construcție în care locuiesc trei familii de țigani. De fapt, înainte era o coșmelie, iar acum au mai apărut două coșmelii. Nu știu ce caută acolo și cine le-a permis, dar arată ca naiba! Sunt 11 puradei pe acolo, care se leagă și de copiii din parc și se comportă cum nu ar trebui. Cred că trebuie găsită o altă soluție, de strămutare a acestor familii de acolo, pentru că avem pretenția de oraș turistic, iar Parcul Central ar trebui să fie una din zonele de atracție pentru turiști”, a comentat cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator