fbpx

Icon Scrie un comentariu

Parcul Teilor

O cititoare ne-a atras atenția asupra Parcului Teilor, de la Materna, rugându-ne să facem public mesajul său, prin care solicită intervenția administrației locale pentru reglementarea unor lucruri care îi deranjează pe cetățenii care vor să-și plimbe copiii în această zonă.

”În parc sunt haite de câini și pur și simplu mi-e frică să-mi las copiii în parc. Nimeni nu face nimic! Ar trebui făcut ceva pentru ca acești câini fără stăpân să nu mai poată veni în parc. Nu știu dacă sunt violenți sau nu, însă n-aș vrea să aflu după o experiență nefericită a copilului meu! În plus, sunt mari probleme cu căpușele. Cred că ar trebui o dezinsecție sau ceva, că am auzit de câteva cazuri de copii care au fost duși la spitalul din Turda, din acest motiv”, ne-a spus cititoarea.

Parc Mizerie

Pe de altă parte, un alt cititor invocă mizeria care este în parc și spune ce rost mai au cei de la pază sau polițiștii locali care veghează prin zonă, de vreme ce nimeni nu este tras la răspundere pentru mizeria pe care o face, mâncând semințe sau aruncând diverse pungi sau resturi alimentare pe jos.

”Să mergeți dimineața la prima oră prin parc. Vi se face greață! E o mizerie foarte mare. Li se permite să facă mizeria asta! De ce nu se iau măsuri mai dure împotriva celor care nu vor să priceapă că nu pot face o asemenea mizerie?”, ne spune cititorul nostru, care ne-a trimis și o fotografie edificatoare în acest sens.

În fine, o altă problemă reclamată este legată de starea zonei în care ar trebui să funcționeze fântâna arteziană, respectiv scena amfiteatru.

Parc Fantana

”Trec pe acolo zilnic şi tot aşa arată din luna Aprilie! Chiar nu vă prinde ruşinea pe nimeni? Am sperat că se repară şi se porneşte fântâna arteziană, dar se pare că este ceva de decor!”, a spus un turdean, pe Facebook, la o fotografie înfățișând zona fântânii arteziene.

”Da, asa arata, deoarece s-au servit care cum a putut cu placi de marmura de pe ea si politia locala nu a facut nimic pentru protejarea ei!”, a comentat un altul.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator