fbpx

Icon Scrie un comentariu

Semafor Materna

M.S. ne-a sesizat printr-un email cu privire la o defecțiune existentă la semaforul din stația de autobuz de la Materna, spre centru. Cititorul nostru ne-a transmis și două poze, din care se vede că semaforul nu funcționează pe culoarea verde.

”As dori sa publicati acesta problema cu partile de functionare a unui semafor din zona Materna, se va vedea zona din pozele trimise. Mentionez ca pozele au fost facute in 24 Aprilie dar nici asta nu s-a schimbat situatia... adica acceasi.

In speranta ca se va rezolva problema mai rapid prin faptul ca e expusa pe siteul dvs, la fel cum a fost cu fosta Centrala Termica din Micro 2.”, ne-a scris cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator