fbpx

Icon Scrie un comentariu

Spital Ct

Un cititor din Câmpia Turzii atrage atenția că la spitalul din Câmpia Turzii liftul este stricat de la începutul lunii aprilie, iar din această cauză sunt tot felul de probleme, nerezolvate până în acest moment.

”La Spitalul Campia Turzii liftul este stricat de la inceputul lunii aprilie. Camera de garda fiind la etajul 1, bolnavii in stare grava sunt carati in patura pe scari. Daca necesita investigatii suplimentare - de ex.radiologie - sunt carati din nou in paturi.

La etajul 2 functioneaza Ingrijiri Paliative, unde sunt adusi bolnavi in stare terminala iar cei mai multi mor pe sectie. Mortii sunt din nou carati pe scari in patura.

Spitalul nu are brancardieri.

Managerul - numit politic - nu a luat nici o masura pentru rezolvarea situatiei si a lasat toata raspunderea pe seama personalului medical care lucreaza pe aceste sectii. De la primarie nimeni nu observa ce se intampla in spital de o luna.

Asteptam sa se intample o tragedie ca cineva sa sesizeze aceasta nepasare? Pentru un pacient in stare critica 2-3 minute pierdute pot fi fatale.”, ne-a scris cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator