fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Un cititor din Câmpia Turzii ne-a sesizat că pe strada Oțelarilor din Câmpia Turzii, în mai multe zone, asfaltul care a fost pus în toamna anului trecut deja a început să cedeze. ”E bătaie de joc!”, consideră cititorul nostru din Câmpia Turzii.

”Sunt un cititor al vostru din Campia Turzii. Azi de dimineata am trecut cu masina pe str Otelarilor din Campia Turzii, am observat un lucru revoltator: asfaltul turnat in toamna se sfarma. O strada asfaltata in totalitate a rezistat doar cateva luni. E bataie de joc. Ar trebui ca cei care au facut receptia lucrarii sa fie trasi la raspundere si la fel si cei care au executat lucrarea care au folosit asfalt de cea mai proasta calitate”, ne-a transmis cititorul nostru.

UPDATE:

După ce am difuzat știrea, viceprimarul municipiului Câmpia Turzii, Avram Gal, ne-a contactat telefonic, pentru a face unele precizări.

”Sesizarea este corectă. Lucrarea este de pe vremea când era viceprimar Dorin Lojigan și se lăuda cu calitatea lucrărilor făcute. Eu am cerut să fie făcute verificări cu un laborator de specialitate, autorizat, pentru că nu mi se părea normal să plătim niște lucrări prost executate, cu materiale îndoielnice. Pot să asigur cetățenii că atâta timp cât voi fi viceprimar, astfel de lucrări nu vor fi plătite! În mod normal, pe strada Oțelarilor trebuie refăcute lucrările, prin turnarea unui asfalt de calitate”, a precizat Avram Gal.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate