fbpx

Icon Scrie un comentariu

Centrala 01

Un cititor care locuiește în zona Micro II din Turda, ne-a transmis mai multe fotografii cu clădirea fostei centrale termice a cartierului, care se află într-o stare avansată de degradare și devine un adevărat pericol public, solicitând administrației locale să intervină și să găsească o soluție pentru rezolvarea acestei probleme.

”Este vorba de clădirea fostei centrale termice de pe strada Constructorilor nr. 40. Se află într-o stare avansată de degradare. Sunt șobolani pe acolo, dar poate adăposti și persoane dubioase. Tocmai de aceea, copiii nu mai pot fi lăsați pe afară, la joacă, deoarece părinții se tem de acest focar de infecție dar și de nesiguranța care o transmite. În plus, într-o seară am surprins niște tembeli care vroiau să taie o conductă care este lipită pe acea centrală, ca să vândă la fier vechi. Credeau că nu este folosită. Dar era chiar conducta magistrală pentru alimentarea cu gaz metan, care este în funcțiune! Puteam să explodăm naibii, cu toții! Trebuie făcut ceva cu această clădire, cât mai urgent. Să fie demolată, sigilată ca și cinematograful sau orice altceva, dar să nu mai fie lăsată în această stare, că este un adevărat pericol! Cine va fi vinovat dacă, Doamne ferește, se întâmplă ceva?!”, ne-a scris cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

Centrala 02

Centrala 03

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator