fbpx

Icon Scrie un comentariu

Cititor

Un cititor din Câmpia Turzii ne-a transmis un email în care își arată indignarea față de faptul că în municipiu nu există terenuri de sport pentru copii, în afara celor private sau cu taxă.

”Am vazut ca alesii nostrii din Campia Turzii sunt foarte preocupati sa transforme parcul municipal amplasand o biserica din lemn, cica astfel va veni lumea la plimbare in parc. Acest lucru ar fi bun pentru pensionari, care oricum au beneficiat de locuri de relaxare prin foisoarele care s-au facut la tot coltu' de bloc, unde se aduna, joaca diverse jocuri, fac mici si gratare, fac chefuri, astea toate pe banii nostrii.

In schimb, daca duci un copil la joaca in zonele respective, imediat este alungat de acolo ca " deranjaza" daca se joaca acolo. Toata lumea spune ca nu mai fac copii sport. In Campia Turzii nu exista nici macar un teren amenajat unde copii sa poata juca fotbal, tenis, baschet, vorbesc sa joace liber fara sa plateasca o taxa pentru ca nu toti locuitorii din oras sunt "patroni", cum cred alesii locali.”, a transmis cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator