fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Un cititor ne-a semnalat faptul că o persoană a rupt azi lalele, de pe domeniul public, la câțiva zeci de metri de instituția Primăriei, fără ca cineva să intervină! Cititorul nostru ne-a transmis mai multe poze în acest sens.

”Am făcut aceste poze în jurul orei 20, peste drum de fosta Poștă, în centrul Turzii. Acest om a rupt lalele de pe marginea drumului. Vreau să văd o știre despre asta, pentru că nu este normal!”, ne-a transmis cititorul nostru, alături de pozele din care noi am slectat 3.

Problema distrugerii spațiului verde amenajat cu flori nu este o problemă recentă. S-au semnalat astfel de cazuri în mai multe rânduri. Din păcate, reprezentanții Poliției Locale nu au venit niciodată, până acum, cu un exemplu concret în care au aplicat prevederile legii pentru astfel de distrugeri, lăsând impresia că oricine poate face asta fără a păți ceva.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! 

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate