marian morar
m install
nello construct

Valea Racilor sau Valea Gunoaielor?

zamblau eugen
floris

Întrebarea, deși retorică a fost pusă de un cititor al publicație noastre care a semnalat maldărele de gunoaie ce au pus stăpânire pe Valea Racilor din Turda Nouă.

Sesizarea vizează tronsonul de apă din zona străzii Punții care este mărginit de gunoaie menajere aruncate pe ambele maluri ale râului.

„Campania de curățenie declanșată de primărie nu a ajuns și în zona noastră, oriunde te uiți pe malul apei vezi doar PET-uri, gunoi menajer, cârpe și resturi vegetale. Vine și căldura, cresc temperaturile și gunoaiele vor intra în descompunere, va fi un adevărat focar de infecție, vina o poartă și cetățenii care aruncă peste tot astfel de deșeuri, dar nici autoritățile nu fac nimic!” subliniază turdeanul care a tras semnalul de alarmă.

„Luna curățeniei” a început de mai bine de 10 zile, campania de salubrizate va dura aproximativ o lună de zile, la activitate fiind așteptați să ia parte agenți economici, asociații de proprietari dar și persoane fizice dornice să trăiască într-un mediu mai plăcut.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: