m install
petlinii
nello construct

Știrea Cititorului: Incredibil! De ieri până azi, strada Petru Maior din Turda a fost asfaltată!

zamblau eugen
floris

După ce zilele trecute poze cu situația dezastruoasă a străzii petru Maior din Turda au fost prezentate pe rețelele de socializare, dar și pe siteul nostru, azi a apărut o fotografie care prezintă strada Petru Maior COMPLET asfaltată!

Din păcate, este numai o glumă făcută de un turdean pe Facebook. ”Se poate asfalta strada Petru Maior și în Photoshop, ce atâta stres?!”, spune Cristi Art.

În realitate, strada este un adevărat dezastru, iar localnicii sunt disperați de-a dreptul. În ultimele zile, am primit numeroase sesizări ale unor cetățeni de pe această stradă, care roagă reprezentanții administrației locale să facă o deplasare în teren, în aceste zile, pentru a se convinge dacă se poate trăi în aceste condiții!

Iată poza cu realitatea din teren:

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: