fbpx

Scrie un comentariu

Un cititor al siteului nostru ne-a transmis mai multe fotografii, care redau modul în care se circulă în microbuzele societății MV Trans SRL, care efectuează transportul de persoane pe ruta Cluj Napoca - Câmpia Turzii.

Fotografiile sunt realizate în cursa din 20 februarie 2015, de la ora 17.00, cu plecare din Cluj Napoca spre Câmpia Turzii. ”Erau 15 persoane în picioare”, ne spune cititorul nostru.

Conform acestuia, în ciuda evidențelor și a situației în care se călătorește cu autobuzele acestei firme, pe ruta Cluj Napoca - Câmpia Turzii, autoritățile nu fac nimic.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator