fbpx

Scrie un comentariu

Un cetățean care locuiește în zona centrală ne-a trimis două poze. Una care înfățișează zona Primăriei și una care arată starea aleii pe care circulă cetățenii, la 200 de metri de Primărie.

”Ma aliniez si eu celorlalti cititori, care au trimis poze cu drumurile din Turda. Nu-l numesc municipiu deoarece nu are fata de municipiu, mai degraba are fata de catun uitat de lume. Nu-l numesc sat pentru ca-n ultima perioada cu fonduri europene s-au asfaltat strazile din multe sate.

In atasament sunt doua poze din centru, una cu Primaria, s-o numim " Turda by night" si una cu aleea din fata magazinului Altex (fostul BIG) la 200 m fata de Primarie, in curte la FotoExpres, s-o numim "Turda by day".

Doresc sa mentionez ca aceasta alee face legatura dintre centru si str Ion Ratiu si este  foarte frecventata in special de persoane in varsta care merg la piata cu carucioare trase prin noroi si balti.

Acum, nu stiu cine este responsabil cu noroiul, probabil veti spune ca "vremea" datorita faptului ca a plouat dar stiu ca pana in urma cu 2 ani nu era nici urma de noroi, aleea fiind asfaltata. Problema a aparut dupa ce s-a lucrat la inlocuirea retelei de apa cu toate ca normal era ca aleea sa fi revenit la stadiul in care era inainte de inceperea lucrarilor, deci asfaltata.

Oare  in actele intocmite dupa inlocuirea retelei de apa cum apare aceasta alee? Ca asfaltata sau nu?

Cu respect, un cetatean din zona respectiva”, ne-a scris cititorul.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă din massmedia locală!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator