fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Scrie un comentariu

Cetățenii din mai multe zone ale Turzii își manifestă disperarea, contactându-ne în diverse forme și trimițându-ne fotografii cu zonele în care locuiesc, pentru a arăta situația dezastruoasă a străzilor, indiferent că e vorba de zona Micro III, zona Băilor, spre Turda Nouă, prin centru sau prin zona de case.

Vă redăm mai jos câteva situații transmise de cititorii noștri, cu poze recente!

O cititoare care locuiește în zona străzii Stadionului ne-a trimis câteva poze pentru a ilustra situația dezastruoasă în care se află drumul, pe unde se merge spre un bloc de locuințe, spre pensiunea pelicanul, dar și spre o școală de șoferi situată în zonă!

”Strada Stadionului e dezastru, noroiul a ajuns la glezna! Mentionez ca nu avem macar un amarat de trotuar, e mai rau ca in camp,macar acolo e niscai iarba!”, ne-a spus Eni H.

”Așa arată strada Cosmin și întreaga zonă!”, ne-a transmis, sec, Adina S.

”E ca la țară. Nu se poate circula pe jos, că te murdărești pe pantofi. Nu este trotuar, nu este nimic! Dacă ieși din zona aceea și vrei să mergi undeva, într-un loc public sau la autobuz, trebuie să găsești o metodă să-ți speli încălțămintea, că te faci de rușine! E la fel pe Brebeneilor și Cânepiști”, ne-a scris Romina F.

”Strada Cânepiști e o minunăție de stradă. Nici trotuar nu ai pe unde să ocolești noroiul și mizeria, în multe zone e mai mult noroi ca pe stradă. Poate îi prinde rușinea și pe cei ce se ocupă cu străzile și încep asfaltarea mult promisă odată. problema e de ani de zile, s-au strâns și semnături pentru susținerea asfaltării, s-au făcut sesizări dar... tot nimic! O să merg la Primărie să văd dacă apare strada asfaltată, că au pus 2 metri de la șosea și gata, să pară asfaltată!”, ne-a scris Sabrina F.

”Așa arată străzile din Băile Sărate Turda, așa zisa zona de agrement! Poate îl prinde rușinea pe domnul primar, să rezolve situația! În poză e strada Caisului”, ne-a scris Alexandru B.

”M-am gândit să vă trimit și eu o foto cum arată drumul de pe strada Zorilor. Este un drum plin de noroi și gropi pe care abia se mai poate circula, macar de s-ar pune niște pietriș să mai acopere ”craterele" care s-au format”, ne-a scris Liliana M.

”Vă rog să puneți această poză, ca să vadă și domnul primar în ce condiții locuim. Îl invităm la noi pe stradă, în costum și pantofi de catifea”, ne-a transmis Lucia I., care locuiește pe strada Hotarului din Turda Nouă.

Și nu sunt singurele nemulțumiri transmise! Ne-au mai scris despre strada Barițiu (după școală), despre strada Decebal, Salinelor, Ion Moldovan, strada Sticlarilor, strada Frăsinetului și altele!

Luni, 26 ianuarie 2015, de la ora 11.00, la Primăria Turda este programată o conferință de presă pe tema bugetului din acest an. Vom înregistra integral și vom transmite precizările administrației locale, inclusiv în ceea ce privește programul de asfaltări în municipiu. Cei interesați pot afla detalii pe TurdaNews, mâine după-amiază.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă din massmedia locală!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate