fbpx

Icon Scrie un comentariu

Strada Petrumaior

Strada Petru Maior din Turda este într-o situație deplorabilă, iar cei care locuiesc în zonă sunt îngroziți de condițiile în care trăiesc, zi de zi, mai ales că acum urmează și sărbătorile de iarnă.

”Au fost lucrări pentru canalizare pe strada Petru Maior, recent, drumul a rămas nereparat, iar acum după prima ploaie pământul începe să se surpe în locul în care au introdus conductele de canalizare. Mașinile rămân blocate, de exemplu mașina ce duce gunoiul dimineața nu a putut să intre să ia gunoiul de la toată lumea. E bătaie de joc ce avem pe stradă! Să pună piatră sau ceva, vin sărbătorile și la noi e mai rău ca la ultimii țigani”, ne-a declarat o persoană care locuiește în zonă și care ne-a trimis imagini foto și video.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă din mass media locală!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator