fbpx

Scrie un comentariu

O cititoare a publicației noastre, care locuiește în zona de intersecție a străzilor Fabricii - Negru Vodă - acces spre Hasit, ne-a transmis o înregistrare video pentru a ne demonstra că maidanezii sunt stăpânii străzii în acea zonă, iar copiii mici nu pot fi lăsați pe stradă, nesupravegheați, pentru că riscă să fie atacați de câini!

”Eu am depus și cerere la Primărie pentru câini, pentru că fetița mea a avut norocul să fiu eu lângă ea, pentru că dacă nu eram s-o văd cum a dat-o un caine jos și să o iau de pe jos, poate acum eu nu mai aveam copil. Doamne ferește, trebuie să se întâmple o tragedie pentru ca cineva să facă ceva?!”, ne-a transmis, terifiată și indignată, cititoarea noastră. Ea încă așteaptă ca reprezentanții administrației locale să-și facă treaba.

În filmarea transmisă de cititoarea noastră, deși nu apar toți câinii care își fac veacul pe acolo, se vede foarte clar cum aceștia domină strada, umblând în haită.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă din mass media locală!

 

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator