m install
petlinii
nello construct

Știrea Cititorului: Turdenii REACȚIONEAZĂ! S-au SĂTURAT! Drumurile proaste îi deranjează peste măsură!

floris

Știrea postată duminică la această rubrică, care semnala dezastrul din spate de la Materna, este departe de a fi singulară! Probleme similare sunt reclamate de cetățeni, în diverse zone ale orașului, pe rețelele de socializare sau prin emailuri transmise redacției.

”Zorilor si Hategului la 1 an de la modernizarea canalizari. Ce ziceti: Are nesimtirea limita? Tot anul nu au miscat un deget acum vine iarna si o sa auzim acelas rapuns: Aceste strazi sunt in planul de modernizare pe 2014! Oare cand mai si fac ceva?”, a scris Yo Turda pe Facebook, atașând și câteva fotografii, din care o redăm pe cea de mai jos.

”Turdeni… stati linistiti… Niciodata nu se va asfalta nimic in oras… Atata timp cat nu exista interes real pentru acest oras frumos… atata timp cat "merge si asa"… atata timp cat sunt alte interese… NIMIC nu se va intampla frumos in Turda… suntem blestemati sa ne traim viata in aceiasi mocirla… aceleasi balti… aceleasi gunoaie”, a scris și Sorin, tot pe Facebook, adăugând fotografia de mai jos.

Iar ”revolta” continuă, turdenii manifestându-și nemuțumirea față de administrația locală, care i-a dus cu ”zăhărelul” că se vor face lucrări de asfaltare în acest an, conform unor răspunsuri date unor nemulțumiți care și-au exprimat indignarea și pe site-ul Primăriei Turda, la secțiunea Sesizări online, acolo unde s-a blocat apariția altor sesizări, ultima fiind de la începutul lunii august 2014!

Un alt cititor nea abordat direct, prin intermediul unui email transmis redacției: ”Buna ziua numele meu este Gabriel Pop locuiesc pe strada Petru Maior nr 7 Turda. In drum spre casa, pe data de 22.09.2014, pe strada Petru Maior au fost lucrari facute de catre CCA, lucratorii sapand un sant pe mijlocul drumului, iar intrun final uitand sa il astupe, am cazut cu masina in sant, fara sa mai pot scoate masina de acolo, fiind cu daune bara rupa, bratu rupt, directia rupta! Nu stiu daca vi se pare posibil asa ceva, dar mie nu mi se pare deloc ceva corect!”.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net , care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă din mass media locală!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: