marian morar
m install
nello construct

Ştirea Cititorului: Un turdean, nemulţumit că Prival nu i-a ridicat gunoiul!

zamblau eugen

Un turdean a reclamat societatea Prival Ecologic Servis, care asigură serviciul de salubritate menajeră pe raza localităţii Turda, că nu i-a ridicat gunoiul, deşi iniţial i s-a promis acest lucru!

El a transmis un mail societăţii, care a fost redirecţionat insclusiv spre Protecţia Consumatorului şi mass media locală.

"Doresc sa va informez ca la adresa Dr. Ioan Ratiu, Nr. 83 nu a fost ridicat gunoiul. Am informat telefonic dimineata firma dvs si mi s-a comunicat ca acesta va fi ridicat. La ora 14.30 mi s-a spus ca facturile nu sunt platite. In consecinta mi s-a comunicat ca contractul nostru cu dvs. inceteaza unilateral. (sic). Eu inteleg de aici ca: Nu voi mai fi facturat de acum inainte, urmand sa ma descurc singur in legatura cu acest aspect. Si ca dvs. imi trimiteti o copie a amendamentului prin care colaborarea noastra inceteaza.

Mentionez ca: Nu am primit nici o notificare (puteti verifica in baza dvs. de date ca sigur nu exista). Recent, in ultima luna, sotia mea a platit contravaloarea a vreo 3 facturi la sediul dvs, fara macar sa fie avertizata ca ar fi o problema.

Astept amendamentul de incetare a colaborarii din partea dvs, de asemenea acest mail va merge inspre: OPC, Primaria Turda, presa locala. Astept un raspuns urgent. In caz contrar voi actiona in justitie", a spus Vlad Moldovan.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa   redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă din mass media locală!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2