fbpx

Icon Scrie un comentariu

Lapidariu Roman

Lapidariul roman situat lângă Muzeul Turda este într-o stare jalnică! Sub ochii autorităţilor, a devenit depozit de gunoi şi loc de parcare pentru maşini!

Un filmuleţ postat pe YouTube, realizat de Ana Maria Catalina, atrage atenţia asupra acestei situaţii incredibile, cu un set de fotografii făcute în zonă.

Conform Wikipedia, lapidariul "Conține o colecție impresionantă de vestigii din perioada romană, găsite în perimetrul Turzii, mai ales în castrul roman Potaissa (sarcofage, statui, coloane, capiteluri etc). În anul 2011 lapidariul a fost reamenajat".

Numai că "vestigiile" sunt ascunse după recipientele de colectat gunoiul şi chiar se identifică cu acestea, fiind pline de tot felul de gunoaie.

Asta e imaginea unui oraş care se vrea "turistic"?!

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă din mass media locală!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator